Tuesday, January 12, 2010

Μεταπτυχιακό στην Αγγλία

Ψάχνετε για μεταπτυχιακό στην Αγγλία; αλλά δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε; υπάρχουν δύο τρόποι για να κάνετε την ερευνά σας.

Αν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να σπουδάσετε και αυτό είναι ένα πολλή εξειδικευμένο μεταπτυχιακό τότε πρέπει να ξεκινήσετε την αναζήτηση σας με βάση το μεταπτυχιακό, αν όμως δεν είστε σίγουροι ποιο μεταπτυχιακό θέλετε να κάνετε τότε θα πρέπει να σας ενδιαφέρει το κύρος του ιδρύματος στο χώρο σπουδών που έχετε επιλέξει.

Πιο αναλυτικά, αν έχετε αποφασίσει ότι θέλετε να κάνετε π.χ. μεταπτυχιακό στην Αγγλία για "Nuclear Safety Management" τότε θα πρέπει να πάτε στην βάση δεδομένων πτυχίων μάστερ του Prospects και να κάνετε αναζήτηση ώστε να βρείτε ποιο ίδρυμα προσφέρει το μεταπτυχιακό που θέλετε. Στην συνέχεια πρέπει να επισκεφτείτε ένα οδηγό για σπουδές στο εξωτερικό και να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες για το ίδρυμα.

Αν όμως δεν ξέρετε ακριβώς ποιο μεταπτυχιακό να κάνετε, τότε πρέπει να κάνετε μια έρευνα στα ιδρύματα που προσφέρουν π.χ. μεταπτυχιακό στην πληροφορική στην Αγγλία και να δείτε της αναλυτικές πληροφορίες για κάθε ίδρυμα ώστε να επιλέξετε το καταλληλότερο ίδρυμα για εσάς. Δείτε την λίστα με Τα καλύτερα πανεπιστήμια της Αγγλίας, ελέγξτε αν σας βολεύουν οι αεροπορικές συνδέσεις (θα σας γλυτώσει αρκετά λεφτά), τα δίδακτρα και επικοινωνήστε μαζί τους για να μάθετε περισσότερα.

No comments:

Post a Comment